en bild

Kundansvarig för digifysisk vård

Är du läkare eller sjuksköterska och brinner för att hitta nya smarta arbetssätt och förbättra för patient och medarbetare inom hälso- och sjukvård? Är du intresserad av att vara med i resan mot en trygg digifysisk omställning av våra enheter? Vi söker nya drivna medarbetare till det digitala teamet på Praktikertjänst.

Praktikertjänst fortsätter nu i omställningen från det traditionella, övervägande fysiska, primärvårdserbjudandet till ”digifysiskt”.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst är Sveriges största aktör inom privat tandvård- och hälso-/sjukvård och erbjuder dig möjlighet till en ny spännande utmaning. Arbetsplatsen är belägen i ljusa, ändamålsenliga lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar ca 300 personer i supportfunktioner som marknad, lön, HR, ekonomi och juridik. Här finns också funktioner ex. för klinisk utveckling, verksamhetsutveckling och utbildning.

Vi tillämpar hybridarbete med två dagar per vecka som kan förläggas på valfri plats.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du blir en nyckelspelare i omställningen av hälso- och sjukvård, från traditionella vårdkedjor, till alltmer digitaliserade. Du har lätt för att bygga kontakter och deltar i nätverkande med vårdutövare över hela landet.

Du kommer att ha kundansvar. Det innebär att du stöttar enheterna i deras förändringsarbete, hjälper till att definiera strategier, samt samspelar med andra stödfunktioner vid huvudkontoret.

Du stödjer vårdutövaren i behovsanalys, prioritering och kravspecifikation för ny funktionalitet. Du arbetar strukturerat med dokumentation och involverar organisationens remiss-instanser vid behov.

Ditt arbetssätt utgår från våra kärnvärden; Professionalism, omtanke och nytanke! Vårt arbetssätt bygger på kunskapsdelning och Best Practice. Vår centrala organisation bidrar till framgång i arbetet genom sin bredd och kompetens.

Med tiden blir då du är väl förtrolig med vår digitala verktygslåda, kommer du också att bidra till utveckling och innehåll av de digitala verktygen.

I uppdraget förekommer införsäljande moment och du förstår balansgången inom medicinsk affärsutveckling.

Du tillhör organisatoriskt avdelningen Mitt PTJ – vår centralt placerade stödfunktion för trygg digifysisk omställning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. läkare eller sjuksköterska. Erfarenhet av kundrelation och införsäljning är meriterande.

 

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du är strukturerad och driver dina arbetsuppgifter lösningsorienterat och ansvarsfullt. För att lyckas i rollen krävs en god kommunikativ förmåga, ett konsultativt arbetssätt och att du bidrar och lyfter förslag och idéer. Du är digitalt "framåtlutad".

Vi söker dig som gillar att göra skillnad och som bidrar till ett bra arbetsklimat!Övrig information

Resor och besök hos våra vårdgivare inom Sverige förekommer i tjänsten.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor kontakta Julia Schou, läkare och chef för det digitala teamet på Praktikertjänst: 

Julia.schou@ptj.se 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Ansök

Ansök