en bild

Team Aktiv söker nu ytterligare en arbetsterapeut

Information om arbetsplatsen

Team Aktiv Primärvårdsrehab har sedan 1995 bedrivit rehabilitering för befolkningen i Hässelby/Vällingby enligt avtal med Region Stockholm. På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, dietister och och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi är sammanlagt 12 personer som tillsammans utvecklar och ansvarar för verksamheten.

Adress:
Maltesholmsvägen 90, Hässelby

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut inom primärvårdsrehab träffar du patienter i alla åldrar och med olika typer av diagnoser.
Arbetet innefattar bla förskrivning av hjälpmedel, bostadsanpassning, demensutredning, arbetsförmågebedömning och handrehabilitering
Vi erbjuder behandlingsinsatser på mottagningen, individuellt och/eller i grupp samt behandling i patienternas hem och besök på hjälpmedelscentral.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad arbetsterapeut, gärna med flerårig erfarenhet i yrket.
Har du arbetat inom primärvård tidigare och är van att dokumentera i journalsystemet Take Care så är detta meriterande.
Du skall ha B-körkort (manuell växellåda) oh vara van att köra bil.
Då vi ofta arbetar i patienternas hem, måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som
- har lätt att samarbeta med mottagningens personal,
patienter/anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare/aktörer kring
patienten.
- har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.
- trivs med ett högt arbetstempo.
- är engagerad och vill fortsätta att utveckla dig själv och
verksamheten.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Karin Sjöberg
Leg arbetsterapeut Karin Sjöberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: karin.sjoberg.10@ptj.se