en bild

Arbetsterapeut till Sundbybergskliniken

Information om arbetsplatsen

Sundbybergskliniken ingår i Praktikertjänst och ligger i renoverade lokaler vid fina Marabouparken en kort promenad från tvärbana och pendeltåg. Vi är 30 kollegor, varav 4 arbetsterapeuter, som bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Region Stockholm. Nu rekryterar vi en ny kollega för att med ett växande patientunderlag kunna bibehålla vår uppskattade kvalitet i rehabilitering av personer i hemmet.

Vi har en bra samverkan med närliggande vårdcentraler och hemtjänster.

Adress:
Löfströms Allé 7, Sundbyberg

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i primärvården träffar du en bredd av patienter med olika besvär och bakgrund. Tjänsten utgörs av hemrehabilitering där du i team med fysioterapeut och dietist gör bedömningar i patientens hemmiljö. Du förskriver hjälpmedel, medverkar i intyg för bostadsanpassning, bidrar till demensutredningar och handleder människor i patientens närhet mm. Vi söker dig som vill bidra till en fortsatt utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

- Legitimerad arbetsterapeut.
- B-körkort.
- Erfarenhet av primärvård och hemrehab är meriterande.
- Erfarenhet av journalprogrammet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper

Du ser värdet av bra rehabilitering för att bidra till personers möjlighet att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Precis som kollegorna arbetar du prestigelöst för att tillsammans lyckas med detta. Du är strukturerad och tycker om ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid att finna både rätt kompetens och rätt person till vår positiva arbetsgrupp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Mentorskap för mer oerfarna arbetsterapeuter.
Stor möjlighet att påverka arbetstider.
Kompetensutveckling uppmuntras och vi avsätter tid för regelbunden fortbildning på mottagningen.
Friskvårdsbidrag 5 000 kr/år
Kollektivavtal genom vår anslutning till Vårdföretagarna.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-07

Information om tjänsten lämnas av

Tobias Lauritsen

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tobias.lauritsen@ptj.se