en bild

Arbetsterapeut till Danvik Rehab.

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering med vårdvalsavtal med region Stockholm.
Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna kollegor. Tillsammans skapar vi en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang.

En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv ser vi som en självklarhet. Vi har flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vi finns på plan 7 i fräscha lokaler 5 minuter från slussen

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hästholmsvägen 28, Nacka

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
Hembesök enskilt eller i team med fysioterapeut, bostadsbedömningar/anpassning, hjälpmedelsutprovning. Arbetet innebär samarbete med anhöriga och andra vårdgivare. Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och vill arbeta med hemrehabilitering, vid intresse finns det även möjlighet att arbeta med handrehabilitering där det ingår tillverkning och anpassning av handortoser.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvården.
Då hemrehabilitering sker i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.
B-körkort erfordras.
Meriterande med vana av Journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete. Du är driven, serviceinriktad och trivs med patientarbetet. Du har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen och är van vid och gillar att ta eget ansvar.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-10

Information om tjänsten lämnas av

Lisette Zetterberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisette.zetterberg@ptj.se