en bild

Team Aktiv PVR söker nu ytterligare Arbetsterapeut

Information om arbetsplatsen

Team Aktiv Primärvårdsrehab har sedan 1995 drivit rehabilitering för befolkningen i Hässelby-Vällingby. Hos oss arbetar 3 arbetsterapeuter, 2 dietister och 7 sjukgymnaster/fysioterapeuter som tillsammans utvecklar och ansvarar för verksamheten.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med god och utvecklande arbetsmiljö, med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater. Det är viktigt för oss att vi tillsammans förbättrar våra patienters livskvalité. Vi har ett stort engagemang för vårt uppdrag och för oss är det viktigt att vi trivs tillsammans.
Vi erbjuder en utvecklande lärandemiljö, kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag

Adress:
Maltesholmsvägen 90, Hässelby

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut inom Primärvårdsrehab träffar du patienter i alla åldrar och med olika typer av diagnoser. Du möter patienter i deras hem eller på vår mottagning, enskilt eller i team. Hos oss är du som arbetsterapeut en viktig del i rehabiliteringen av våra patienter.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
- Aktivitets- och funktionsbedömning/utredning/träning, ge
råd och stöd om egenvård.
- Förskrivning av hjälpmedel och information om produkter
och teknik.
- Bedömning av bostad och närliggande miljö och
miljöinriktade åtgärder som t.ex. bostadsanpassning.
- Handrehabilitering individuellt eller vid gruppbehandling
som t.ex. Artrosskola.
- Samverka med andra vårdgivare, handleda och stödja
anhöriga och vårdpersonal, samt handleda studenter.
- Dokumentation sker i journalsystem Take Care.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad arbetsterapeut, det är meriterande om du har arbetat inom Primärvård, har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Take Care samt har goda kunskaper i svenska o engelska.
Du ska ha B-körkort (manuell växellåda)
Då vi arbetar i patienternas hem så måste du klara av miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
- har lätt att samarbeta med dina kollegor, patienter/anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare/aktörer kring patienten
- är ansvarstagande, ha lätt att arbeta självständigt och strukturerat
- är flexibel, lyhörd, stresstålig samt trivas med och kan hantera ett högt arbetstempo
- har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer gå igenom ansökningarna under ansökningstiden och kallar löpande till intervju, därför vill vi gärna att du söker så fort som möjligt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Karin Sjöberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: karin.sjoberg@ptj.se