en bild

Danvik Rehab söker Arbetsterapeut

Bild

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering inom Praktikertjänst. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna kollegor. 

En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv ser vi som en självklarhet. Vi har flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag.


Att arbeta hos oss innebär en ökad möjlighet att styra din vardag och att du  engagerar dig i verksamhetens utveckling och att vi tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. 

 Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika diagnoser och funktionsnedsättningar. 

Du kommer jobba med hjälpmedelsutprovning, bedömningar såsom bostadsanpassningar, ADL-bedömningar, samt träning i patienternas hem och närmiljö. Vid intresse finns även möjlighet att arbeta med arbetsförmågebedömningar och handrehabilitering. 

Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut med erfarenhet och intresse av att arbeta i hemrehabilitering. Arbetet sker individuellt och i team. 

Då hemrehabilitering sker i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.
B-körkort erfordras.
Meriterande med vana av Journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete. Du är nyfiken, engagerad och trivs med patientarbetet. Du har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen och är van vid och gillar att ta eget ansvar. 

Vi erbjuder 

Stora möjligheter att påverka dina arbetstider, flextidsavtal, korta beslutsvägar, generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 


 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 h/v. )
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
2023-05-12

Kontakt

Lisette Zetterberg

Ansök

Ansök