en bild

Leg arbetsterapeut till Praktikertjänst Rehab Älvsjö

Bild

Vill du jobba inom primärvård? Trivs du med att kunna påverka dina arbetstider och dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Beskrivning

Om Praktikertjänst Rehab Älvsjö    

Praktikertjänst Rehab Älvsjö ligger centralt i Älvsjö, väldigt nära anslutning till pendeltåg och bussar.  Vi har omkring 35 medarbetare varav cirka åtta är arbetsterapeuter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig utveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytanke. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss.  

Arbetsuppgifter

Vi söker en leg. arbetsterapeut som vill vara med och utveckla vår verksamhet. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande.  Den största delen av arbetet består av hembesök; enskilt och i team med fysioterapeut eller dietist. Våra arbetsterapeuter gör också många olika bedömningar, t.ex. gällande ADL. 

Kvalifikationer

Om dig vi söker

Du är legitimerad arbetsterapeut och har gärna erfarenhet av arbete inom primärvården. Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Ett plus är om du har erfarenhet av minnesbedömningar och arbetsförmågebedömningar. Det är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning inom företaget. 

Övrig information

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna arbetsterapeuter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
  • Ett generöst flextidsavtal 
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/v)
Tillträdesdatum:
2023-06-05
Sista ansökningsdag:
2023-04-14

Kontakt

Mari Ljungquist

Ansök

Ansök