en bild

Arbetsterapeut 100% Sollentuna Rehab Praktikertjänst

Bild

Information om arbetsplatsen

Vill du bli en del av vårt trevliga team?

Sollentuna Rehab är en mottagning verksam inom primärvårdsrehabilitering.
Att arbeta hos Sollentuna Rehab Praktikertjänst ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig arbetsplats med högt i tak mellan oss kollegor. Vi behöver nu stärka vårt team med ytterligare leg. Arbetsterapeut på grund av föräldraledighet.

Arbetet kommer främst bestå av bedömning och behandling i hemmiljö i team eller individuella besök. Vi har en poliklinisk verksamhet främst handrehabilitering, arbetsförmågebedömning, demensutredning men även vid andra tillstånd och gruppbehandlingar.

Vi som arbetar är arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktorer, dietister, receptionister och totalt är vi 20 medarbetare.

Sollentuna Rehab är en enhet inom Praktikertjänst AB med uppdrag av Region Stockholm att bedriva primärvårdsrehabilitering.

Besök gärna vår hemsida: https://www.ptj.se/sollentuna-rehab/

 

Arbetsuppgifter

Rehabilitering sker främst i patientens hem och dess närmiljö, i hemrehabteam eller individuella besök. Du kommer att arbeta både självständigt och i samverkan med övriga yrkeskategorier. Förskrivning/utprovning av hjälpmedel, bedömning av bostad och miljöinriktade åtgärder såsom bostadsanpassning.

 

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut. Vi ser gärna nyutbildade sökande eller du som har några år i yrket. Vi har möjlighet till mentorskap på mottagningen.

 

Personliga egenskaper

Leg. Arbetsterapeut, ansvarstagande och kunna förena självständigt arbete med en god samarbetsförmåga. Du bör ha en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. B-körkort manuell eller automat.

Övrig information

Alla anställda har ett generöst friskvårdsbidrag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% eller enligt önskemål)
Tillträdesdatum:
Enligt önskemål
Sista ansökningsdag:
2023-09-30

Kontakt

Marie Lundegård
Gunilla Slåttermark

Ansök

Ansök