en bild

Arbetsterapeut till Hälsan Östertälje

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab. Nu har vi en lucka att fylla på arbetsterapin. Är det något för dig?

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister, dietister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet! 

Hos oss finns en möjlighet att till stor del själv styra sina arbetstider. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla en god psykosocial och fysisk arbetsmiljö. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet finns att träna på mottagningens gym.

För mer info se www.ptj.se/halsan eller www.facebook.com/halsanostertalje

Arbetsuppgifter

En arbetsterapeuts uppgifter inom primärvårdsrehab är väldigt varierade. Vi åker hem till patienter och gör bedömning av hjälpmedelsbehov och utprovning av hjälpmedel. Ibland åker vi ensamma och ibland i team med kollega. Vi gör ADL-bedömning och intyg till grund för ansökan om bostadsanpassning. På mottagningen arbetar vi med handrehabilitering och träffar både väl utredda patienter som kommer på remiss och de som har ont, där vi är första instans. Vi gör även arbetsförmågebedömningar. Vi har alltså både besök på mottagningen och i patientens hem, träffar patienterna enskilt och i grupp. Vi gör även besök tillsammans med patienten på hjälpmedelscentralen. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en grundläggande del av arbetet. Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut med ett intresse av att verka inom primärvården. Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav. Tjänsten kan passa både dig med erfarenhet och som är ny i yrket. Vi har ett väl inarbetat mentorskap för att säkerställa bästa möjliga introduktion. Vi är i dagsläget fyra arbetsterapeuter som hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och trivs med att samarbeta med kollegor. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är du sökande och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig! Skulle du vilja söka tjänsten via mejl går det bra att skicka CV och personligt brev till sara.warnquist@ptj.se.

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Vi är inte heller intresserade av att hyra personal, tack.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-07-31

Kontakt

Sara Warnquist

Ansök

Ansök