en bild

Arbetsterapeut till rehab i Huddinge, - är du vår nya kollega?

Bild

Vi söker dig som är leg arbetsterapeut och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med roliga, engagerade och prestigelösa kollegor som hoppas du vill bli en del av vårt team!  

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm. 

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav 7 av dessa är arbetsterapeuter. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna arbetsterapeuter arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut i en prestigelös anda där man lär av varandra. Vi välkomnar nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef. Vi söker någon som vill vara med och utveckla vår verksamhet och göra skillnad för de patienter som söker oss. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss.

Vi söker just nu arbetsterapeut till vår hemteamsverksamhet som kan kombinera teamarbetet med arbete på mottagningen med handpatienter. En del av arbetet består av hembesök; enskilt och i team med fysioterapeut eller dietist. Gillar du att vara rörlig i ditt arbete är detta tjänsten för dig! Våra arbetsterapeuter gör även många olika bedömningar, t.ex. gällande ADL, arbetsförmåga, vid kognitiv sjukdom, motorik barn.  Det finns möjligheter att fördjupa sig inom något eller några intresseområden samt att vara med och utveckla nya diagnosområden inom primärvårdsrehab t.ex. barn, NPD samt psykisk ohälsa där vi får allt fler patienter. Till stöd för våra arbetsterapeuter och hemteam har vi en samordnare, som hjälper till med organisering, planering och uppföljning. Under 2023/24 deltar vi i ett forskningsprojekt på KI, om evidensbaserad hemrehabilitering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården. Meriterade med erfarenhet av hemrehabilitering samt handrehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du gillar att arbeta i team men kan arbeta självständigt och fungerar väl i grupp - alltid med patienten i fokus.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. 

Övrig information

 • Mentorsprogram för våra mer oerfarna arbetsterapeuter
 • Goda möjligheter till kompetensutveckling 
 • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
 • Ett generöst flextidsavtal 
 • Korta beslutsvägar 
 • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 
 • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
 • Individuell lönesättning 
 • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 
 • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 
 • Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
 • Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 timmar per vecka)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-12-22

Kontakt

Madeleine Grave Enhetschef

Ansök

Ansök