en bild

Arbetsterapeut till Praktikertjänst Rehab Flemingsberg

Bild

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut och som vill arbeta i primärvårdsrehab!

Har du erfarenhet eller intresse av att arbeta med handpatienter och/eller problematik kring NPF och/eller psykisk ohälsa är vi en arbetsplats för dig!

 

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg består av ca 30 medarbetare fördelade på mottagning, hemrehab och neuroteam. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, kurator, logopeder, receptionister och enhetschef.

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler nära Flemingsbergs centrum, granne med många andra vårdverksamheter, exempelvis Karolinska Sjukhuset Huddinge och Flemingsbergs VC som också är våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som arbetsterapeut fyller du en viktig funktion kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta och erfarna kollegor, både fysioterapeuter och dietister. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta en kombination av mottagningsbesök och hembesök, individuellt eller i team. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Våra arbetsterapeuter utför många olika bedömningar, t.ex. gällande ADL, arbetsförmåga, minnesutredningar, handproblematik samt motorik hos barn. Även patienter med NPF och psykisk ohälsa får behandling hos oss. Det finns stora möjligheter att fördjupa sig inom något eller några intresseområden samt att vara med och utveckla dessa områden.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård och hemrehabilitering. Erfarenhet av/intresse för att arbeta med handpatienter, psykisk ohälsa, kognition, NPF och barn är meriterade. Ett plus är om du har vana att arbeta i team.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt med patienten i fokus och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du är bra på att prioritera och strukturera samt trivs med att ta ansvar för ditt arbete.

 

Övrig information

Vi erbjuder:

Goda möjligheter till kompetensutveckling 

Stora möjligheter att påverka dina arbetstider  

Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna arbetsterapeuter

Ett generöst flextidsavtal  

Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 

Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år  

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-07-31

Kontakt

Evelina Beatriz Cortes Acuna

Ansök

Ansök