en bild

Barnmorska till en liten mottagning med stor flexibilitet

Information om arbetsplatsen

Hos oss blir du en av tre barnmorskor. Vi har en fin stämning och nära samarbete med högt i tak och positivt bemötande mot såväl kollegor som patienter. Vi är integrerade med Hammarby Sjöstads Husläkare som är ytterligare 20 personer i olika personalkategorier. Vi har obstetriker som kommer två gånger per månad och en specialist i allmänmedicin med specialintresse för mödravård som finns tillgänglig för oss övrig tid. Vi har öppen mottagning för preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning och cellprov och för våra förstagångsföräldrar har vi förlossningsförberedande kurser på plats.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning.

 

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel och erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och brinner för arbete inom kvinnovård och stöd i föräldrablivande, som har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och flexibel, har en positiv attityd och ser möjligheter att göra det bästa för patienten. Du är van att göra självständiga bedömningar likväl som att vara delaktig i ett större sammanhang.

 

Övrig information

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

Arbetstiden kan diskuteras.

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%, men kan diskuteras)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Kontakt

Maria Wänelöf

Ansök

Ansök