en bild

Danvik Rehab söker ytterligare en Dietist.

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering inom Praktikertjänst. Här får du arbeta i en trygg verksamhet med generöst friskvårdsbidrag och flextid.
Att arbeta hos oss innebär en ökad möjlighet att styra din vardag och att du engagerar dig i verksamhetens utveckling och att vi tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hästholmsvägen 28, Nacka

Arbetsuppgifter

Som dietist i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har många olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på självständighet i patientarbetet samt att du känner dig säker i din roll som dietist. Arbetet innefattar behandlingsinsatser och rehabilitering på mottagningen individuellt eller i grupp och vid behov hemma hos patient. En del av arbetet bedrivs i team med Arbetsterapeut och Fysioterapeut/Sjukgymnast i form av hemrehabilitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Dietist.
Tidigare erfarenhet som dietist i öppenvård/primärvård är meriterande.
Körkort är bra om du har men inget måste.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper:

- Du brinner för dietistyrket
- Du ser resurser och möjligheter där andra ser problem
- Du tycker om att vara flexibel och ställer snabbt om i nya förutsättningar
- Du är nyfiken och driven i dietistfrågor
- Du är social och har lätt att skapa kontakter

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.
Vi är flexibla och även intresserade av dig som kan jobba mellan 20-30h/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Lisette Zetterberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisette.zetterberg@ptj.se