en bild

Dietist till Hälsan Vasa

Information om arbetsplatsen

Hälsan Vasa är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi finns in i nyrenoverade och väl anpassade lokaler i Vasa Handelsplats. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab och har avtal med Region Stockholm.

Vi söker nu en dietist som kan komplettera vårt team. Möjligheten att påverka och utveckla arbetssätt är stor och det finns god möjlighet till professionell utveckling.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Genetaleden 7, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för dietist inom primärvårdsrehabilitering, d.v.s. kostbehandling för både vuxna och barn med många olika behov. Det innebär besök på mottagningen, enskilt och i grupp (tex viktminskningsgrupp, artrosskola och fallpreventionsgrupp). Arbetet sker vid behov även i patientens hem. Vi samarbetar över yrkesgränserna med ett patientfokuserat förhållningssätt. Journalskrivning sker i TakeCare.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Vi söker dig med intresse av ett varierat och kreativt arbete i primärvården. Arbetet ställer krav på bred kompetens, intresse och självständighet. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare som trivs att arbeta i team och vill utveckla din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hör gärna av dig om du är nyfiken på tjänsten. Bemanningsföretag och annonssäljare göra sig icke besvär.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-27

Information om tjänsten lämnas av

Sara Warnquist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.warnquist@ptj.se