en bild

Leg dietist till Praktikertjänst Rehab Skärholmen

Leg dietist till Praktikertjänst Rehab Skärholmen

Trivs du med att kunna påverka om du arbetar på plats eller digitalt och dina arbetstider? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor på enheten och i ett större sammanhang är detta uppdraget för dig.

Om Praktikertjänst Rehab Skärholmen   
Praktikertjänst Rehab Skärholmen ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler mitt i Skärholmens centrum, granne med många andra vårdverksamheter och tillika våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Praktikertjänst Rehab Skärholmen är en av våra största enheter med nästan 50 medarbetare, varav 5 dietister. Dietistgruppen präglas av ett mycket gott samarbetsklimat och stort mått av trivsel.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytanke. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Yrkestitel
Leg. dietist

Se arbetsplatsen på en karta
STORHOLMSGATAN 6 – Google Maps

Arbetsuppgifter
En av våra fem dietister går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en leg. dietist som ersättare för henne. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, inte minsta vår digitala tjänst. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning och hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 25 kompetenta dietistkollegor inom Rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvården.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg

Övrig information

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård och mediciner upp till högkostnadsbelopp.
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-14

Kontakt

Birgitta Noréus

Ansök

Ansök