en bild

Danvik Rehab söker ytterligare en dietist

Bild

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering inom Praktikertjänst. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna kollegor. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv ser vi som en självklarhet. Vi har flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag. Tillsammans bygger vi en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. 

 Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar arbete med patienter i alla åldrar. Vanligt förekommande diagnoser är diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt, mag-tarmsjukdomar, undernäring, dysfagi, allergi/intolerans, ät och sväljsvårigheter samt barn med födoämnesallergier och selektivt ätande.

Arbetet sker individuellt och vid behov i team genom bedömning, behandling och rådgivning både på mottagning, videobesök och vid hembesök. I arbetet ingår förskrivning av nutritionsprodukter (såsom näringsprodukter och sondmat). 

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad dietist (Svensk legitimation) gärna med erfarenhet i yrket. Det är meriterande om du har arbetat inom Primärvård tidigare samt har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Take Care.  Del av arbetet sker i patienternas hem så du måste klara av miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete, du har lätt för samarbete med kollegor, patienter/anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare. Du är nyfiken, engagerad och trivs med patientarbetet. Du har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen och är van vid och gillar att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrig information

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 h/v. )
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
2023-06-10

Kontakt

Lisette Zetterberg

Ansök

Ansök