en bild

Leg Dietist till Praktikertjänst Rehab Rudan

Bild

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism, nytanke och omtanke.  

Enheten består av drygt 20 medarbetare fördelade på mottagning, hemrehab och neuroteam. Det är arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietister samt kiropraktor som arbetar hos oss. I neuroteamet finns också logoped och kurator. 

 Vi arbetar nära Rudans vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.  Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Vi finns på Handens sjukhus som ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstationen

 Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, inte minsta vår digitala tjänst. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning och hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du behöver ha körkort. Vi söker 2 st leg. dietister.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 20 kompetenta dietistkollegor inom Rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvården.

 

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg.

Vi erbjuder

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider och att ibland arbeta på distans
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Samverkan med våra övriga dietister inom Praktikertjänst rehab
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Övrig information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Till bemanning- förmedlings och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- , förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser 

 
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% 40h/vecka)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-22

Ansök

Ansök