en bild

Är du vår nya dietistkollega? - Vi söker dietist till rehab i Huddinge

Bild

Vi söker dig som är leg dietist och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med roliga, engagerade och prestigelösa kollegor som hoppas du vill bli en del av vårt team! 

 Information om arbetsplatsen   

Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav 3 dietister. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna dietister arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer. 

Du kommer att ingå i ett kompetent nätverk med ett 20-tal dietister på våra Rehabmottagningar utöver dina dietistkollegor på enheten samt övriga kollegor på enheten. Vi har väl utvecklade rutiner och patientmaterial likväl som en dietistsamordnare samt studentsamordnare för att hjälpa och stötta i det dagliga arbetet. 

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare en legitimerad dietist till primärvårdsrehab. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt. Som dietist arbetar du både enskilt samt i team med arbetsterapeut samt fysioterapeut, besöken sker på mottagning, digitalt eller i patientens hem. Du tar emot patienter individuellt likväl som i grupp. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du är legitimerad dietist och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är ...
- nyfiken och engagerad i att hitta vägar för att bidra till förändring i dina patienters vardag/liv.
- bra på att få patienterna att känna sig välkomna och trygga hos oss.
- professionell och är bra på att kommunicera så väl med dina kollegor som dina patienter.
Du har god förmåga att prioritera.

Vi erbjuder

Mentorsprogram för dig som är ny inom primärvården Goda möjligheter till kompetensutveckling Stora möjligheter att påverka dina arbetstider Ett generöst flextidsavtal Korta beslutsvägar och prestigelösa kollegor Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år Individuell lönesättning Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 timmar per vecka)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Madeleine Grave Enhetschef

Ansök

Ansök