en bild

Dietist till primärvårdsrehab - är du vår nya kollega?

Bild

Vi vill utöka vårt dietistgäng med en ny kollega som vill jobba på mottagning med bland annat livsstilssjukdomar såväl vuxna som barn, tycker att grupper är inspirerande att hålla i samt är intresserad av att jobba delvis digitalt.

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Praktikertjänst Rehab Skärholmen består av drygt 50 medarbetare fördelade på mottagning, hemrehab och neuroteam. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, kurator, logoped samt receptionister. Enheten ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler mitt i Skärholmens centrum, granne med många andra vårdverksamheter som också är våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår dietistverksamhet, inte minsta vår digitala tjänst. Just nu är vi fyra dietister men vi vill stärka upp vårt team och söker ytterligare en kollega.

I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt primärvårdsarbete primärt på mottagning samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 20 kompetenta dietistkollegor inom Rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt med patienten i fokus och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du är bra på att prioritera och strukturera samt trivs med att ta ansvar för ditt arbete.

Övrig information

Vi erbjuder:

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider och att ibland arbeta på distans
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Korta beslutsvägar
  • Samverkan med våra övriga dietister inom Praktikertjänst Rehab
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp
  • Individuell lönesättning

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Till bemanning- förmedlings och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- , förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (40 tim/v)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-25

Kontakt

Sandra Lindroos

Ansök

Ansök