en bild

Distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral öppnade i nyrenoverade och fräscha lokaler sommaren 2020. Verksamheten har dock funnits sedan november 2017 under namnet Cityakuten Vårdcentral. Vår mottagning växer ständigt och har en ung befolkning med många barnfamiljer i området. Det är för närvarande ca 10 000 listade patienter på vårdcentralen och patientnöjdheten är mycket god. Hos oss arbetar tre specialister i allmänmedicin, två ST-läkare, en leg. läkare och två underläkare. På vårdcentralen tjänstgör även en psykoterapeut samt att mottagningen har ett välfungerande samarbete med flera olika underleverantörer. Vår sköterskegrupp består av två stycken distriktssköterskor, fyra stycken sjuksköterskor samt även två undersköterskor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete. Du kommer att ha en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I arbetsuppgifter ingår även vaccinationer, telefonrådgivning samt chatt. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår distriktssköterskemottagning med diabetes, osteoporos, livsstilsmottagning samt arbete med vår digitala plattform MittPTJ, mm. Det ingår även arbete med hemsjukvård. Vi har en mindre hemsjukvårdslista och området är på gångavstånd från vårdcentralen. Hembesök hos våra hemsjukvårdspatienter ombesörjes av en underleverantör.

Kvalifikationer

Vi söker nu en positiv och engagerad kollega som kan komplettera vårt mottagningsteam.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang, flexibilitet och ett glatt humör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker dig som önskar en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%. Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-14

Information om tjänsten lämnas av

Iliya Ferdossian

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: iliya.ferdossian@ptj.se