en bild

Distriktssköterska Familjeläkargruppen Odenplan

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen är belägen i läkarhuset på Odenplan vån 10,11. Vi har 14.600 listade patienter, 125 stycken i hemsjukvården fördelade i områden på distriktssköterskor, undersköterskor och läkare.
Patienterna bor i vårt närområde med bra kommunikationer och cykelavstånd.

Adress:
Odengatan 69, 11 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet som distriktsköterska hos oss innebär ett varierande, utmanande och roligt arbete med egen mottagning, hälsofrämjande arbete och andra arbetsuppgifter som tillhör primärvården såsom såromläggningar, diabetesvård samt vaccinationer.
I hemsjukvården har du områdesansvar tillsammans undersköterska och läkare för mottagningens inskrivna patienter.

Vi dokumenterar i Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska, du är van att arbeta i grupp samt självständigt och är trygg i din arbetsroll gärna med erfarenhet i primärvård.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv och ser lösningar, lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionell och ödmjukt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder även friskvårdsbidrag på 5000 kr per år.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-30

Information om tjänsten lämnas av

Michael Hedlund
Marita Westberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marita.westberg@ptj.se