en bild

Distriktssköterska Hammarby Sjöstads Husläkare

Information om arbetsplatsen

Hammarby Sjöstads Husläkare är en väletablerad mottagning som under stundande år firar 15 år! Visionen är en hållbar arbetsmiljö och hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har 12 400 listade patienter och en stängd lista för att kunna räcka till för och tillgodose våra patienters behov på bästa sätt. Hemsjukvården omfattar idag mellan 30 och 40 patienter. Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Mottagningen har en lugn och trivsam atmosfär som välkomnar våra patienter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hammarby Allé 93, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med sjuksköterskekollegor och husläkarmottagningens läkare i ett roligt, varierande, utmanande samt till viss del fritt arbete som delas mellan hemsjukvård och mottagningsarbete. Inom hemsjukvården kommer arbetet att bestå av planerade och oplanerade hembesök där du möter patienter i olika livssituationer i deras eget hem. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp sjukvårdsinsatser i hemmet. Du arbetar också nära hemtjänsten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsåtgärder, bedömningar och dokumentation. Du har inom hemsjukvården stora möjligheter att organisera och planera din arbetsdag. Utöver hemsjukvården består arbetet i mottagningsarbete med planerade och akuta patientbesök, telefonrådgivning och hantering av ärenden i digitala kanaler så som 1177 och Mitt PTJ.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med erfarenhet av primärvård.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang, som på ett effektivt sätt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, du har en positiv attityd, är flexibel, ser möjligheter att göra det bästa för patienten. Du är van att göra självständiga bedömningar likväl som att vara delaktig i ett större sammanhang.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Deltid kan diskuteras.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Susanne Olsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.hsh@ptj.se