en bild

Diabetes-distriktssköterska till Ekerö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vi vill vara bäst i klassen! De senaste 5 åren har det varit vårt ständiga mål. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt och ligger i digitaliseringens framkant. Vi har chatt och videobesök med våra patienter. Vi tar hand om varandra och våra patienter med glädje och omsorg.
Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare och erbjuder vård genom hela livet. Vi har ca 20 000 listade patienter och har hög personaltäthet. Vårdcentralen ligger i centrala lokaler i Ekerö Centrum ca 10 min bussresa från Brommaplan.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Ekerö VC har ett Specialistteam som består av en usk, två ssk och sex dsk. Dom tar tillsammans hand om DSK-mottagningen samt ansvarar för egna specialistmottagningar inom Astma/KOL, hypertoni, demens och diabetes. Till sedvanliga distriktssköterskemottagningen kommer patienter som är i behov av hjälp med såromläggningar, suturtagning, inj, inf, kompressionsstrumpor, piccline, kadskötsel mm.
Vi befinner oss just nu i utvecklingsarbete inom den digitala vården. Vi strävar efter att bli en så optimal digital mottagning som möjligt, utifrån våra patienters behov och resurser.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med några års arbetslivserfarenhet inom diabetesvård. Vi dokumenterar i Take Care. Tidigare erfarenhet av Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är positiv och nyfiken till förändringsarbete och digitala arbetssätt.
Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för samarbete. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel, noggrann och problemlösningsfokuserad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstid är dagtid vardagar. Möjlighet till individuellt schema finns. Vi söker i 1.a hand heltid men deltid kan diskuteras Individuell lönesättning.
Vi intervjuar löpande och ber dig observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-16

Information om tjänsten lämnas av

Hjördis Söderberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: hjordis.soderberg@ptj.se