en bild

Fysioterapeut till Hälsan Östertäljes hemrehab.

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Här finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, kiropraktorer och administrativ personal som gemensamt arbetar för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Nu söker vi en fysioterapeut som kan komplettera vårt hemrehabteam! Du kommer ha tre hemrehabfysiokollegor och ingå i team med arbetsterapeut och dietist.

Vi har avtal med Region Stockholms att bedriva primärvårdsrehabilitering. Hälsan Östertälje ingår i Praktikertjänst AB.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norrhemsvägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut inom hemrehabteam i primärvården. Det innebär att bedöma, behandla och träna patienter i deras hem och närmiljö. Bedömning och förskrivning av hjälpmedel ingår. I teamet ingår fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister. Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med hemrehabilitering på heltid. Du behöver ha erfarenhet av att göra hembesök och arbeta i team. Vidareutbildning och erfarenhet inom neurologi eller geriatrik är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare som trivs att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder generösa och flexibla anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. För mer information besök oss på vår hemsida eller sociala medier.

Nej tack till rekryterare. Ja tack till nyfikna fysioterapeuter.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-27

Information om tjänsten lämnas av

Sara Warnquist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.warnquist@ptj.se