en bild

Fysioterapeut till hemrehabteamet på Hälsan Vasa

Information om arbetsplatsen

Hälsan Vasa är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje och har avtal med Region Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab. Nu utökar vi vårt hemrehabteam och undrar om du vill vara med?

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Genetaleden 7, Södertälje

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifterna ligger inom hemrehabiliteringen. Det är ett roligt och omväxlande arbete där du har till uppgift att hjälpa patienter med träning och hjälpmedel i hemmet. Ofta åker vi i team tillsammans med arbetsterapeut. Inom hemrehab har vi ett nära samarbete vilket ställer stora krav på prestigelöshet och flexibilitet. Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med hemrehabilitering. Vidareutbildning och/eller erfarenhet inom neurologi eller geriatrik är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du behöver ha ett positivt förhållningssätt, vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi hoppas att vi gjort dig nyfiken på vår arbetsplats och på tjänsten. Urvalet sker löpande. Är du sökande och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att slå en signal!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Sara Warnquist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.warnquist@ptj.se