en bild

Danvik Rehab söker fysioterapeut/sjukgymnast.

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en mottagning verksam inom vårdval primärvårdsrehabilitering. Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik innebär en ökad möjlighet att styra sin vardag. Du uppmuntras även till att aktivt delta i verksamhetens utvecklingsarbete. Tillsammans bygger vi en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Mottagningen ligger i Nacka ca 5 minuter med buss från Slussen.

Alla heltidsanställda har Friskvårdsbidrag på 5000 kronor/år.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hästholmsvägen 28 7tr, Nacka

Arbetsuppgifter

Arbetet består av bedömning och behandling av patienter enskilt och/ eller i grupp. Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.
Fysioterapeuter/Sjukgymnaster arbetar tätt med kollegor från andra yrkes kategorier för att patienten ska få den bästa rehabiliteringen.
Rehabilitering i patienters hem kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom primärvården.
Du är trygg i bedömning /behandling och van vid att skriva rehabiliteringsplaner.
Eftersom arbete i patienters hem kan förekomma måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Erfarenhet av journalprogrammet Take Care är meriterande.

Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, prestigelös, självständig och van vid ett högt tempo. Du är trygg i din roll som fysioterapeut/sjukgymnast och van vid att jobba mot tydliga mål. Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-17

Information om tjänsten lämnas av

Lisette Zetterberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisette.zetterberg@ptj.se