en bild

Fysioterapeut till Neuroteam Praktikertjänst i Flemingsberg.

Bild

Vill du jobba inom primärvård? Trivs du med att kunna påverka dina arbetstider och dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Beskrivning

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.  Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss och området går igenom en spännande expansionsprocess i och med byggande av Stockholm South Business district. Vi har funnits i området i 5 år så våra lokaler är rymliga och anpassade till vår verksamhet. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.  Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 
 
Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare. I arbetsgruppen har vi följande yrkeskategorier:  arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kiropraktor, receptionist, logoped, kurator och enhetschef. 
 
För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö där alla ska trivas och det är högt i tak. Verksamheten präglas av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Om detta känns viktigt för dig så är vi säkra på att du kommer att trivas med att utvecklas tillsammans med oss. 
 
Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du kommer att få en fadder på enheten och en mentor inom organisationen. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en Legitimerad Fysioterapeut till Neuroteam där både hembesök och mottagningsbesök förekommer. En stor del av arbetet sker i Team. Vi söker dig som är intresserad av Neurologi och som tycker om att arbeta i patientens hem. Neuroteamen tar emot patienter främst via remisser från andra vårdinstanser.De patientgrupper du kommer träffa är t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. I teamet jobbar du tätt ihop med fysioterapeut, logoped, kurator och vid behov dietist 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och intresserad av att arbeta med Neurologi i Team.

Villkor

*Mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter 

*Goda möjligheter till kompetensutveckling 

*Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 

*Ett generöst flextidsavtal 

*Korta beslutsvägar 

*Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 

*Individuell lönesättning 

*Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 

*Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 

  

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/v)
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2023-02-28

Kontakt

Mats Widerberg

Ansök

Ansök