en bild

Leg fysioterapeut hemteam/klinik till Praktikertjänst Rehab Skärholmen

Bild

Fysioterapeut till hemteam/klinik Rehab Skärholmen

Vill du jobba inom primärvård på klinik och i hemteam? Trivs du med att kunna påverka dina arbetstider och dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Om Praktikertjänst Rehab Skärholmen    
Praktikertjänst Rehab Skärholmen ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler mitt i Skärholmens centrum, granne med många andra vårdverksamheter och tillika våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Praktikertjänst Rehab Skärholmen är en av våra största enheter med nästan 50 medarbetare, varav ca hälften är fysioterapeuter. I.o.m. detta är det möjligt att fördjupa sig inom olika intresseområden t.ex. barn, smärta, hjärt-kärl, psykisk ohälsa.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytanke. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Se arbetsplatsen på en karta
STORHOLMSGATAN 6 – Google Maps

Arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare en leg. fysioterapeut som vill vara med och utveckla vår verksamhet. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Som fysioterapeut fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Dina arbetsuppgifter består av en kombination av primärvårdsarbete på mottagning och hembesök så väl i team, med främst arbetsterapeut, som enskilt. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Kvalifikationer
Om dig vi söker
Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården och i hemteam. Hos oss finns stora möjligheter att fördjupa sig vidare inom områden som t.ex. smärta, kvinnohälsa, andning/cirkulation.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Ett plus är om du har vana att arbeta i en mångkulturell miljö eftersom många av våra besökare har en annan kulturell bakgrund och arbete med tolk förekommer.

Övrig information 

  • Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Besök arbetsplatsens webbplats
Rehab Skärholmen (ptj.se)

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Januari 2023 alt enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-03

Kontakt

Enhetschef Birgitta Noréus

Ansök

Ansök