en bild

Vi vill komplettera vår härliga arbetsgrupp med en fysioterapeut

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav ungefär hälften är fysioterapeuter. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna fysioterapeuter arbetar arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BVC, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer. 

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 8 enheter i södra Stockholm samt en enhet för specialiserade fysioterapeuter på Rosenlund.  

 Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut inom primärvården, ett arbete med stor variation på patienters diagnoser vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Du har en fantastisk möjlighet att göra skillnad för både ung som gammal. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning, hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Som fysioterapeut inom hemrehabilitering fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta och erfarna kollegor, både arbetsterapeuter och dietister. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett internt nätverk med många kompetenta fysioterapeutkollegor med en mångfald av olika fördjupningsområden, t.ex.  barn, smärta, kvinnohälsa, psykisk ohälsa, idrottsmedicin, ortopedi och neurologi. Vi har dessutom specialiserade fysioterapeuter inom flera områden vilket ger goda möjligheter för din kompetensutveckling genom konsultation/auskultation.   

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut gärna med erfarenhet inom primärvård samt hemrehabilitering. Körkort gör jobbet lite enklare men är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Om du är prestigelös kommer du att trivas hos oss i Huddinge! Här hittar du generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Du kan skapa trygghet och goda relationer med patienter och kollegor. Du är strukturerad, har en god förmåga att prioritera och trivs i ett högt tempo. 

Övrig information

  • Mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter 
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (40 timmar per vecka)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Kontakt

Madeleine Grave

Ansök

Ansök