en bild

Fysioterapeut, 100% Sollentuna Rehab Praktikertjänst

Bild

Fysioterapeut till Poliklinik/hemrehabilitering.

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidare anställning 

Information om arbetsplatsen 

Sollentuna Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering inom vårdval Region Stockholm och är en enhet inom Praktikertjänst AB. Mottagningen ligger centralt i Sollentuna med perfekt läge för pendling både med buss och pendeltåg. 

På Sollentuna Rehab är vi totalt 20 medarbetare: fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kiropraktor samt administrativ personal.  

Vi som arbetar här är ett glatt gäng med fin kollegial stämning som gärna delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi är mån om personlig utveckling för att alla ska trivas och hjälpas åt att driva samt utveckla mottagningen framåt. Vi tillämpar mentorskap och erbjuder introduktion den första tiden vid nyanställning.  

Mottagningen bedriver både poliklinisk verksamhet samt hemrehabilitering. Vi har ett stort gym, grupprum samt flertalet behandlingsrum att tillgå. I våra arbetsuppgifter ingår att leda grupper/skolor samt handleda studenter. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare och alla medarbetare har tillgång till egen dator.  

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som har intresse av att arbeta både polikliniskt och med hemrehabilitering. 

Som fysioterapeut inom hemrehabilitering har du till uppgift att hjälpa patienter med träning och hjälpmedel i hemmet för att möjliggöra att patienten blir självständig och trygg i den egna boendemiljön. Du kommer att arbeta nära i team med arbetsterapeut samt med individuella insatser. Du ansvarar för att undersöka, bedöma, diagnostisera, behandla, följa upp samt utvärdera dina insatser.  

Som fysioterapeut inom polikliniken arbetar du självständigt med undersökning, bedömning, behandling/träning av patienter både individuellt och i grupp. Vi samarbetar med KI och handledning av studenter förekommer i perioder.

Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande, men vi tar hänsyn till personlig lämplighet. Tjänsten kan passa dig med erfarenhet och som ny inom yrket. 

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och uppskattar samarbete både individuellt och i team.  

Vi erbjuder

-Flextid samt flexibla arbetstider 

-Generöst friskvårdsbidrag  

-Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och individuell lönesättning 

Övrig information 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Arbetsgivaren 

Praktikertjänst AB 

Besök gärna vår hemsida: https://www.ptj.se/sollentuna-rehab/


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% eller enligt önskemål)
Tillträdesdatum:
Enligt önskemål
Sista ansökningsdag:
2024-03-29

Kontakt

Olivia Särnbratt Dofmats

Ansök

Ansök