en bild

Leg. Fysioterapeut, 100% Sollentuna Rehab Praktikertjänst

Bild

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Hemrehabilitering 

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidare anställning 

Information om arbetsplatsen 

Sollentuna Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering inom vårdval Region Stockholm och är en enhet inom Praktikertjänst AB. Mottagningen ligger centralt i Sollentuna med perfekt läge för pendling både med buss och pendeltåg. 

På Sollentuna Rehab är vi totalt 20 medarbetare: fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kiropraktor samt administrativ personal.  

Vi som arbetar här är ett glatt gäng med fin kollegial stämning som gärna delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi är mån om personlig utveckling för att alla ska trivas och hjälpas åt att driva samt utveckla mottagningen framåt. Vi tillämpar mentorskap och erbjuder introduktion den första tiden vid nyanställning.  

Mottagningen bedriver både poliklinisk verksamhet samt hemrehabilitering. Vi har ett stort gym, grupprum samt flertalet behandlingsrum att tillgå. I våra arbetsuppgifter ingår att leda grupper/skolor samt handleda studenter. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care och alla medarbetare har tillgång till egen laptop.  

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med hemrehabilitering. Arbetet utförs framförallt i team med arbetsterapeut samt individuella insatser. Du har till uppgift att hjälpa patienter med träning och hjälpmedel i hemmet för att göra patienten självständig och trygg i den egna boendemiljön. Du har självständigt ansvar för att undersöka, bedöma, diagnostisera, behandla, följa upp och utvärdera dina insatser.  

Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande, men vi tar hänsyn till personlig lämplighet. Tjänsten kan passa dig med erfarenhet och som ny inom yrket. Polikliniskt arbete kan också förekomma i tjänsten. 

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och uppskattar samarbete i team.  

Vi erbjuder

-Flextid samt flexibla arbetstider 

-Generöst friskvårdsbidrag  

-Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och individuell lönesättning 

Övrig information 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Arbetsgivaren 

Praktikertjänst AB 

Besök gärna vår hemsida: https://www.ptj.se/sollentuna-rehab/

 

  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% eller enligt önskemål)
Tillträdesdatum:
Enligt önskemål
Sista ansökningsdag:
2023-10-01

Kontakt

Sara Eriksson
Maximilian Hjorth

Ansök

Ansök