en bild

Är du fysioterapeut och vill jobba med barn i primärvården?

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Liljeholmen ligger centralt i nära anslutning till tunnelbanan, tvärbanan samt bussar. I huset finns flertalet andra vårdverksamheter och tillika remittenter, bland annat Liljeholmens vårdcentral. Rehab Liljeholmen är Praktikertjänst Rehabs största enhet med drygt 50 medarbetare varav ca hälften är fysioterapeuter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi tror på ständig förbättring och att det uppnås bäst genom en ömsesidig dialog.   

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad fysioterapeut med inriktning mot barn där du träffar patienter i behov av motoriska bedömningar och/eller som har diagnoser som tex torticollis, NPF, obesitas eller varierande ortopediska åkommor med mera. Det kliniska arbetet sker främst på mottagningen men vid behov kan även hembesök förekomma. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt.  

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet av arbete med barnpatienter inom primärvårdsrehabilitering. Vi ser gärna att du har kompetens inom/erfarenhet av motoriska bedömningar eller omhändertagande av ovanstående diagnoser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Egenskaper vi uppskattar är att du sätter patienten i fokus, att du visar engagemang och att du har förmågan att ta ansvar för ditt arbete och prioritera när tempot blir högt. En god kommunikativ förmåga och ett professionellt förhållningssätt där du får patienten att känna sig trygg och välkommen är också viktigt för oss.  

Övrig information

Vi erbjuder  

Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter  

Goda möjligheter till kompetensutveckling  

Stora möjligheter att påverka dina arbetstider  

Ett generöst flextidsavtal  

Korta beslutsvägar  

Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000kr/år och fri sjukvård/läkemedel upp till högkostnadsbelopp  

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns.  

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.  

Omfattning: heltid, 40 h/veckan  

Tillträde: mars/april-24  

Individuell lönesättning  

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
mars/april 2024
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Annika Vikström

Ansök

Ansök