en bild

Danvik Rehab söker Fysioterapeut till Primärvårdsrehabilitering.

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering inom Praktikertjänst, vårt team består av ca 20 drivna, positiva och kompetenta kollegor. Vi sitter i ljusa lokaler på plan 7 i Danvikscenter i Nacka kommun ungefär 5 minuter från Slussen. 

En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv ser vi som en självklarhet. Vi har flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag. Tillsammans bygger vi en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor

 Arbetsuppgifter

Att arbeta som fysioterapeut på mottagning inom primärvårdsrehabilitering innefattar undersökning, bedömning, behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser. Handledning av studenter ingår i uppdraget. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut, meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av att journalföra i Take Care.  

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du brinner för patientarbetet, du är nyfiken, engagerad, lösningsinriktad och en god kommunikatör. Du har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen och är van vid och gillar att ta eget ansvar. 

Övrig information

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. 
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 h/v. )
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
2024-03-02

Kontakt

Lisette Zetterberg

Ansök

Ansök