en bild

Fysioterapeut till Hälsan Östertälje inriktning barn

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab. Nu söker vi någon som brinner för att hjälpa barn i olika åldrar. Är det något för dig?

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister, dietister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet! 

Hos oss finns en möjlighet att till stor del själv styra sina arbetstider. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla en god psykosocial och fysisk arbetsmiljö. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet finns att träna på mottagningens gym.

För mer info se www.ptj.se/halsan eller www.facebook.com/halsanostertalje

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om patientarbete på kliniken. Du har till uppgift att undersöka och behandla patienter som söker fysioterapeut i primärvården, både vuxna och barn. Du har tillgång till eget behandlingsrum och ett stort gym. Behandling kan även ske i grupp. Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget. Vi tar emot barn med behov av motoriska bedömningar, träning eller rådgivning, i alla åldrar.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vidareutbildning och erfarenhet av att arbeta med barn är meriterande. Tjänsten kan passa både dig med erfarenhet och som är ny i yrket. Vi har ett väl inarbetat mentorskap för att säkerställa bästa möjliga introduktion och vi är ett stort gäng fysioterapeuter som hjälper varandra i det dagliga arbetet. Här finns en möjlighet för dig som arbetar inom primärvården och vill börja träffa lite mer barn.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och trivs med att samarbeta med kollegor. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrig information

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är du sökande och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig! Skulle du vilja söka tjänsten via mejl går det bra att skicka CV och personligt brev till sara.warnquist@ptj.se.

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Vi är inte heller intresserade av att hyra personal, tack.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-07-31

Kontakt

Sara Warnquist

Ansök

Ansök