en bild

Fysioterapeut primärvårdsrehab- jobba tillsammans med oss!

Bild

Vi på Rehab Hallunda söker dig som är utbildad fysioterapeut och vill arbeta flexibelt i hemteam. Möjlighet finns att kombinera med tjänst på klinik. Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett härligt team med mycket fina förmåner och utrymme att påverka och förändra.

Om tjänsten

Här har du stor möjlighet att göra skillnad för våra patienter.

Inom vår verksamhet finns nu möjlighet till en tjänst där du arbetar i patientens hem, i nära samarbete med en kollega i en annan profession. Det finns också möjlighet till en tjänst på vår mottagning, eller delad tjänst mellan hemteam och mottagning.

I vår verksamhet förekommer stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt. Om du vill fördjupa dig inom ett visst område, som tex smärta, psykisk ohälsa eller idrottsmedicin, finns stora möjligheter till detta.

Hemteamen besöker patienter med behov av rehabiliteringsinsatser i hemmet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut, nyexaminerad eller med erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården. Meriterande med erfarenhet av patienter med långvarig smärta och/eller erfarenhet från flera kulturer och språk men inget krav.

Som person tror vi att du är prestigelös och en lagspelare som fungerar väl i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du kan strukturera och prioritera och administrera i ditt arbete. Vidare är du engagerad i ditt arbete, är nytänkande och hittar lösningar. Du har alltid patienten i fokus och är bra på att skapa relationer för att få patienten att känna sig trygg och delaktig.

Vi erbjuder

 • Bra introduktion med en fadder som hjälper dig in i verksamhetens rutiner
 • Mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter
 • Goda möjligheter till kompetensutveckling 
 • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
 • Korta beslutsvägar 
 • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 
 • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
 • Individuell lönesättning 
 • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 
 • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 
 • Vi tillämpar 6 månaders provanställning 

 

Information om arbetsplatsen

Rehab Hallunda ligger nära t-banestationen och har ett nära samarbete med de övriga 7 Rehab kliniker inom Praktikertjänst, närliggande vårdcentraler, BVC, BUMM och kommunen. Vi är drygt 20 medarbetare på enheten. Arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktorer, receptionister, klinikassistent och enhetschef, alla arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga vård för våra patienter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi tror på ständig förbättring och att det uppnås bäst genom en ömsesidig dialog

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% eller enligt överenskommelse)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-08

Kontakt

Eva Rise

Ansök

Ansök