en bild

M365 Tekniker till Praktikertjänst

OBS! Denna rekrytering sker via rekryteringsbolaget Wise IT. Se kontaktvägar för ansökan i slutet av annonsen.

Vill du vara med på en lärorik resa inom liv och hälsa? Nu finns möjligheten att bidra i en digitaliseringsresa i rollen som Microsoft 365 tekniker hos Praktikertjänst, vårdorganisationen med Sveriges nöjdaste patienter. Lockar ett glatt team och inbjudande kontor i Stockholms innerstad? Hos Praktikertjänst får du just detta och mycket mer. Sök rollen som M365 tekniker redan idag.

Om jobbet

I rollen som IT tekniker kommer du att ansvara för M365 leveransen och därav hantera de operativa arbetsuppgifterna inom den. Detta innebär bland annat att föra dialog med leverantörer och agera support för leveransen. Vidare att verka som stöd mot 1st line supporten och att hantera 2nd/3rd line ärenden.

Ett axplock av arbetsuppgifter är:

  • Sätta upp rutiner för support och ta hand om inkommande förfrågningar från övrig organisation
  • Säkerställa säkerheten i leveransen
  • Omvärldsanalys av området

Du agerar i projekt och utveckling för att bygga framtida lösningar och implementera system och funktioner i den gemensamma leveransen. Genom att följa utvecklingen så säkerställer du att det går åt rätt håll och att vi är i fas.

Du ingår i IT:s driftorganisation och rapporterar till chef för IT-Drift. Här utlovas ett team med engagerade kollegor inom Azure, IAM, Klient och Nät som ställer upp för varandra och tillsammans driver framåt.

Placering: hybrid arbetsplats med kontor i Stockholm city

Om dig

För att trivas i rollen och teamet ser vi att du är en person som vill samarbeta och dela din kunskap med dina kollegor. Du har en positiv inställning och är serviceinriktad som person. Vidare har du förmågan att sätta dig in i verksamheten och driva på ditt arbete mot mål på ett lösningsorienterat sätt. För dig är det naturligt att vara noggrann och ordningsam.

Förutom dina personliga egenskaper har du med dig flera års erfarenhet av Microsoft 365, Microsoft Defender for Office och Identity management.

Vi ser att du även har kompetens inom:

  • licenshantering och modell
  • att kravställa för leverans och mot leverantörer
  • Microsoft 365 Defender for Identity (MDI)

Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Din kommunikation är tydlig och enkel både i tal och skrift. Du har förmågan att agera sammanhållare och felsöka problem och incidenter.

 

OBS! Denna rekrytering sker via rekryteringsbolaget Wise IT. Se kontaktvägar för ansökan i slutet av annonsen.

I denna rekrytering samarbetar Praktikertjänst med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du mycket enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi ser fram emot att få höras med dig!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (38,25 tim./v)
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Kontakt

Martin Arndt

Ansök

Ansök