en bild

Leg läkare, möjlighet till ST-tjänst

Information om arbetsplatsen

Stenhamra Hälsocentral är belägen vid vacker natur på Färingsö. Vi bemannas med 4 distriktsläkare, två ST-läkare och två leg läkare, sex sjuksköterskor, en KBT terapeut, två adm personal och fyra undersköterskor, som är engagerade i ett nära samarbete för att skapa trivsam miljö och bästa förutsättningar för hög vårdkvalitet. Vi har ca 5300 listade patienter.
Vårt område växer tack vare nyinflyttade barnfamiljer. Vi bedriver också hemsjukvård och några gruppboende. VI har eget laboratorium.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Vallviksvägen 12, Stenhamra

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare inom primärvården. På mottagning omhändertagande av akuta tillstånd såsom uppföljning av kroniska sjukdomar av patienter i alla ålderskategori. Inom hemsjukvård vårdplanering och uppföljning av våra mest sjuka patienter. Du får schemalagd handledning.
Deltar aktiv i kvalitetsarbete på mottagningen.

Kvalifikationer

Läkarlegitimation

Personliga egenskaper

Arbetet kräver en flexibel person med god samarbetsförmåga. God socialkompetens. Har eget initiativ och är öppen för förbättringar i vårt arbetssätt som kan öka kvalitet i vården. Dina förslag och synpunkter för utveckling av verksamheten är viktiga.
Gott humör och positivt tänkande uppskattas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder friskvård upp till 5000 kr/år. Sysselsättningsgrad kan planeras efter önskemål. Flexibel schema. Arbetstiden kan anpassas efter önskemål / behöv.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
12 månader
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Jaime Leyva

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jaime.leyvas@ptj.se