en bild

ST-läkare sökes till Telefonplans Vårdcentral!

Information om arbetsplatsen

Telefonplans vårdcentral öppnade hösten 2012. Mottagningen har sedan dess vuxit snabbt med många nyinflyttade och en ung befolkning med många barnfamiljer i området. Det är för närvarande ca 10 000 listade patienter på vårdcentralen och patientnöjdheten är mycket god. Vi har listningsstopp.

Utöver specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT och BT-läkare så har vi också astma/KOL-sköterska, diabetessköterska samt en mindre hemsjukvårdslista. På vårdcentralen tjänstgör även två psykologer samt rehabkoordinator i välfungerande samarbete. Till mottagningen hör också ett eget närlab bemannat av egen personal. Lokalerna är ljusa och fräscha i Telefonplans gamla telefonfabrik, ett stenkast från tunnelbanan.

Alla på vårdcentralen är ett sammansvetsat lag som fäster stort fokus på kontinuitet, utveckling, kvalitet och att ha roligt tillsammans!

Vad erbjuder vi?
• Stort inflytande och delaktighet i verksamheten
• En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
• Var med och forma vårat digitala arbetssätt
• Kollektivavtal och tjänstepension enligt avtal
• Friskvårdsbidrag, 5000 kr
• Mycket nära till kommunala förbindelser

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Sedvanligt läkararbete på vårdcentral. Mottagningsarbete med planerade och akuta besök, samt besök via video. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och den digitala mottagningsplattformen Mitt PTJ.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Flytande svenska i tal och skrift, men vi ser gärna att du talar flera språk.

Personliga egenskaper

Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med alla professioner på vårdcentralen. Du bemöter människors olika behov professionellt och empatiskt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker primärt dig som inte påbörjat din ST i allmänmedicin än. Vi är således inte intresserade av ansökningar från personer som redan påbörjat och gjort en del av sin ST på annan vårdcentral. Vi ser med fördel att du arbetar heltid men deltid kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Ingemar Gustafsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ingemar.gustafsson@ptj.se