en bild

Legitimerad läkare

Information om arbetsplatsen

Välkommen till en av Stockholms bästa vårdcentraler! Västervården är en arbetsplats som präglas av en familjär miljö, med en sammansvetsad personalgrupp som ständigt jobbar för att utvecklas och ge bra och nära vård till våra patienter. Beslutsvägarna är korta, och det är högt i tak. Vi strävar efter kontinuitet, att alla patienter har en namngiven specialistläkare och att vi ska ge den bästa vården utefter de förutsättningar vi har. Digifysisk vård är en självklar del av vårt arbetssätt, och vi har en genomarbetad digital mottagning. Stort fokus läggs nu efter pandemin på utveckling av våra mottagningar för kroniker. Att delta i fortbildning är nödvändigt och uppmuntras, och vi ordnar intern fortbildning flera gånger per termin.

Vi är 18 kollegor, och vi består av specialistläkare, ST-läkare, undersköterskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi har i nuläget ca 9700 listade patienter.

Västervården ligger i trevliga och ljusa lokaler i Vällingby Centrum, med bra kommunikationer och ett stort utbud av affärer och restauranger.

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med både planerade och akuta besök under en vanlig dag. Handledning kontinuerligt under arbetsdagen, och avsatt tid med tilldelad handledare 1 timme per vecka.
Vi hoppas få möjlighet att kunna erbjuda ytterligare en ST-tjänst, men har inget klart än.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med intresse för primärvård. Erfarenhet från primärvården är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är öppen och trygg som person, som tycker om att samarbeta och lösa problem tillsammans.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen, med dagligt fika, extra festligt fredagsfika, konferens och trevliga aktiviteter under terminerna. Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år).

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi är öppna för diskussion om deltidsarbete!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-25

Information om tjänsten lämnas av

Linda Fredman
Jenny Rydberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linda.fredman@ptj.se