en bild

Specialist i allmänmedicin/ Leg.läkare

Information om arbetsplatsen

Rudans vårdcentral öppnade 2009 och är en arbetsplats som präglas av en familjär miljö, med en sammansvetsad personalgrupp som ständigt jobbar för att utvecklas och ge bra och nära vård till våra patienter. Beslutsvägarna är korta, och det är högt i tak. Vi strävar efter kontinuitet och att alla patienter har en namngiven läkare samt att vi ska ge den bästa vården utefter de förutsättningar vi har.

På husläkarmottagningen är vi 25 anställda. Teamet består av specialistläkare, ST-läkare, undersköterskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer och medicinsk sekreterare. Vi har även några timanställda som arbetar regelbundet. Vi har i nuläget ca 9000 listade patienter.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin/ leg. läkare. Du kommer även i egenskap av dagjour cirka en dag i veckan att arbeta i tätt samarbete med sjuksköterskorna. Handledning av AT- och ST-läkare (gäller endast specialist med handledarutbildning). Stor möjlighet finns att påverka det dagliga arbetet och upplägget av tidboken. 

 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare alternativt legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är öppen och trygg i din yrkesroll, som tycker om att samarbeta och lösa problem tillsammans. Du tycker också det är viktigt med flexibilitet, lyhördhet, att ta initiativ, och förstår vikten av bra kommunikation. 

Övrig information

Vi lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen med dagligt fika. Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år).

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. 

Välkommen med din ansökan! 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-10-31

Kontakt

Anna Schwartz

Ansök

Ansök