en bild

Är du vår nya logoped till neuroteam Praktikertjänst Rehab Skärholmen

Bild

En av våra logopeder har gått vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ny teammedlem till våra fantastiska neuroteam

Information om arbetsplatsen
Om Praktikertjänst Rehab Skärholmen   
Praktikertjänst Rehab Skärholmen ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler mitt i Skärholmens centrum, granne med många andra vårdverksamheter och tillika våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Praktikertjänst Rehab Skärholmen är en av våra största enheter med nästan 50 medarbetare, varav vi har två neuroteam som inkluderar logoped. Neuroteam, och således även logoped, finns även på tre av våra övriga enheter.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytanke. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Arbetsuppgifter
En kombination av arbete i neuroteam tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator och enskilt arbete inom logopedauktorisation. Inom båda verksamheterna sker arbetet så väl i patientens hem som på klinik. Inom auktorisationen gör vi även hembesök inom särskilda boenden. Du kommer att ha ett nära samarbete, och goda möjligheter till handledning, så väl av övriga kollegor i neuroteamen samt fyra erfarna logopedkollegor inom alla våra neuroteam.

Neuroteamen tar emot patienter via överrapporteringar från andra vårdinstanser. Det gäller ny- och återinsjuknade neuropatienter med diagnoser som t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. Patienten ska vara i behov av större rehabiliteringsinsats. Auktorisationen tar emot patienter inom samma diagnoser.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av afasi, dysartri, dysfagi samt nedsatt röstfunktion i samband med neurologisk sjukdom. En viktig del i arbetet är också att handleda anhöriga/närstående och personal runt patienten.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad logoped gärna med erfarenhet av neurorehabilitering, samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkeskategorier. Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund.

Personliga egenskaper

 • Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
 • Du är driftig och vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.
 • Du tycker det är stimulerande att arbeta i patientens hemmiljö
 • Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
 • Du är prestigelös och tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
 • Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor
 • Ett plus är om du har vana att arbeta i en mångkulturell miljö eftersom många av våra besökare har en annan kulturell bakgrund och arbete med tolk förekommer.

Övrig information

 • Goda möjligheter till kompetensutveckling
 • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
 • Ett generöst flextidsavtal
 • Bärbar dator möjliggör en hög grad av flexibilitet i arbetet.
 • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp
 • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
 • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
 • Körkort erfordras

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-01

Kontakt

Birgitta Noréus

Ansök

Ansök