en bild

Sjuksköterska ögonoperationer

Information om arbetsplatsen

Ögonläkargruppen har sin verksamhet i Läkarhuset Odenplan, vi är ca 30 medarbetare. Vår verksamhet består av en traditionell ögonmottagning med specialutrustning som OCT, SLT, YAG, ögonbottenkamera och cornealtopograf. Vi har också en operationsavdelning där vi framför allt opererar grå starr och ögonplastik.

Adress:
Odengatan 69, Stockholm

Arbetsuppgifter

Assistera vid kataraktoperation och ev ögonplastikoperationer. Eventuellt kan tjänsten innefatta ansvar för operationsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska och gärna har erfarenhet av ögonoperationer. Du ska kunna steril och hygienrutiner. Vi kan lära dig ögonoperation.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och ett öppet förhållningssätt. Vidare är du en person som tar ansvar, bidrar med arbetsglädje på arbetsplatsen och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du har ett gediget intresse att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är intresserade av dig som vill jobba hel- eller deltid.
Vi intervjuar löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-16

Information om tjänsten lämnas av

Christina Davidson
Mikaela Taube

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ansokan.ogonlakargruppen@ptj.se