en bild

Leg. Psykolog till husläkarmottagning

Information om arbetsplatsen

Edsbergs vårdcentral är en välfungerande och omtyckt husläkarmottagning i Sollentuna kommun med ca 13 000 listade patienter. Trivseln bland kollegor är god och personalomsättningen låg. Vi är omkring 40 personer som jobbar här som psykologer, läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, receptionister och vaktmästare. Vi är fullbemannade och har ingen hyrpersonal. Vid sidan av husläkarmottagningen finns det BVC och familjecentral. Vi är en del av Praktikertjänst och har avtal med Region Stockholm.

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med intresse för primärvårdspsykologi och evidensbaserad behandling, erfarenhet av KBT och som trivs med att samarbeta med andra men är också van vid att arbeta självständigt. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du arbetat som legitimerad psykolog i minst 3 år. Meriterande är erfarenhet från psykiatrin eller BUP.

Det psykosociala teamet som du kommer tillhöra består av tre psykologer med KBT-inriktning, en läkare och en rehabkoordinator. De träffar och bedömer den psykiska ohälsan hos barn, unga och vuxna och erbjuder därefter kortare insatser utifrån kognitiv beteendeterapi och Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Hos oss finns möjlighet att bedriva ett strukturerat bedömnings- och behandlingsarbete som innehåller både uppföljning och utvärdering.

Du kommer att ha stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckla våra arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. Vi deltar i ett nätverk med andra psykosociala verksamheter i Sollentuna, så som öppenvårdspsykiatrin, vårdcentraler och ungdomsmottagningen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med minst tre års klinisk erfarenhet.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.
Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse men tidigast 1 december 2022. Tjänstgöringsgrad 100% med möjlighet till deltid. Intervjuer sker löpande, dröj alltså inte med din ansökan!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vårdcentralen är på gångavstånd till vackra Edsviken och nås med buss från Häggvik, Sollentuna station eller Mörby centrum. Vi är måna om att vara inkluderande och ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-29

Information om tjänsten lämnas av

Karolina Laurentz Back
Jessica Österberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: karolina.laurentz.back@ptj.se