en bild

Vikariat som psykolog på Telefonplans Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Telefonplans Vårdcentral har funnits i 11 år och har 10 000 listade patienter (för närvarande listningsstopp). På vårdcentralen arbetar ett sammansvetsat team med specialistläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer. Vi ligger nära tunnelbana och bussförbindelser och det finns gott om lunchrestauranger och gym i närheten.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som psykolog på vårdcentral. Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos personer över 18 år. I din roll ingår att arbeta med evidensbaserade behandlingar av vanligt förekommande tillstånd inom primärvården såsom depressioner, olika typer av ångesttillstånd, stressproblematik och sömnsvårigheter. Utöver psykologisk behandling ingår också stöd vid livskriser och screening av neuropsykiatriska tillstånd. Arbetet innefattar vårdnivåbedömningar och remittering vid behov. Samverkan och samarbete med andra professioner på vårdcentralen såsom läkare och rehabkoordinator förekommer frekvent. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team och ha tid avsatt för professionsmöten. Du kommer även att få delta i extern handledning. 

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är legitimerad psykolog med KBT-inriktning, gärna med tidigare erfarenhet från primärvården. Goda kunskaper i svenska i både skrift och tal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med vårdcentralsarbetet och kommer till jobbet med en positiv energi. Vi är en kollegial och hjälpsam arbetsplats med högt i tak och förväntar oss detsamma tillbaka från en framtida kollega. 

 

Övrig information

Tjänstgöringsgrad och startdatum kan diskuteras. Tjänsten är ett vikariat med preliminärt startdatum 2024-04-01
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
20240401
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Ingemar Gustafsson

Ansök

Ansök