en bild

LidingöDoktorn söker sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

LidingöDoktorn är en välfungerande vårdcentral med drygt 10 000 listade patienter. Vi är en sammansvetsad grupp som arbetar interprofessionellt med hög teamkänsla.

Vi arbetar ständigt med fokus på en god vård och en bra arbetsmiljö. I linje med det förstärker vi nu både mottagningen samt vår hemsjukvård. Vi bedriver många kvalitets- och förbättringsarbeten på vårdcentralen och lägger stor vikt vid fortbildning.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i hemsjukvården så kommer du att ha ansvar för ett eget distrikt med egna patienter. Du kommer få god hjälp av teamet men också av vårdcentralens husläkare. Arbetet kräver god planeringsförmåga samt stresstålighet.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Gärna vidareutbildning till distriktssköterska för tjänsten till hemsjukvårdsteamet, dock inget krav. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande.
Krav på B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker personer med en positiv inställning till nya utmaningar och som tycker det låter spännande att arbete på en vårdcentral som är i ständig utveckling. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga samt driv att vilja utvecklas i arbetet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla gällande anställningens start samt tjänstgöringsgrad (dock önskvärt med 100% tjänstgöringsgrad och minst 85% tjänstgöringsgrad) så länge det är rätt person för tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-05

Information om tjänsten lämnas av

Maja Svankvist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maja.svankvist@ptj.se