en bild

Sommarvik sjuksköterska till hemsjukvården Ekerö

Information om arbetsplatsen

Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare och erbjuder vård genom hela livet. Vi har ca 20 000 listade patienter och har hög personaltäthet. Vårdcentralen ligger i centrala lokaler i Ekerö Centrum ca 10 min bussresa från Brommaplan. Vår hemsjukvård har ca 240 patienter inskrivna patienter och bedrivs i en spännande glesbygd. En arbetsdag hos oss är aldrig den andra lik. Du får en chans att träffa patienterna i sitt hem och ibland när avstånden är långa får du vara kreativ och påhittig för att lösa de situationer som uppkommer och samtidigt få vara ute i en unik arbetsmiljö i vacker kulturbygd.
Som timanställd ingår du i vårt hemsjukvårdsteam som består av fyra distriktssköterskor, två sjuksköterska och tre undersköterskor och en teamchef. Vi har även en hemsjukvårdsansvarig läkare. Du arbetar tillsammans med områdesansvarig sjuksköterska/distriktssköterska och dina undersköterskekollegor och planerar dina arbetsdagar tillsammans med dem.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Ekerö VC har ett hemsjukvårdsteam bestående av distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och en läkare. Vi har patienter från Lovö-Drottningholm, Färingsö, Ekerö, Munsö och Adelsö.
Som timanställd sjuksköterska i vårt hemsjukvårdsteam arbetar du i något av de tre områdesteamen i samarbete med de andra sjuksköterskorna och uskorna som du har ett tätt samarbete med.
Arbetsdagen är varierande med såromläggningar, läkemedelshantering/administrering, provtagning, kontakt med anhöriga, biståndsbedömare och det som rör de patienter som du har hand om.

Kvalifikationer

Sjuksköterska eller distriktssköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från hemsjukvård och/eller geriatrik. B-körkort är ett krav -och att kunna cykla. Vi dokumenterar i Take Care och erfarenhet av Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är positiv och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för samarbete. Du är flexibel, noggrann och problemfokuserad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstid är dagtid vardagar. Vi intervjuar löpande och ber dig observera att vikariatet kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Sommarvikarie
Varaktighet:
20230601-20230831
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Marie Dozzi

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marie.dozzi@ptj.se