en bild

Mottagningssköterska/distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

Stuvsta vårdcentral ligger i Stuvsta, söder om Stockholm och är en väletablerad vårdcentral med 22 000 listade patienter.

Förutom husläkarmottagning har vi distriktssköterskemottagning, BVC, hemsjukvård, psykosocial mottagning för barn och vuxna, medicinsk fotvård och laboratorium.

Fram till februari 2023 drevs vårdcentralen i privat regi i form av personalägt aktiebolag . Sedan 230201 tillhör vi Praktikertjänst vård.
Vår vision är att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Det är viktigt för oss att alla som arbetar hos oss är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans.

Adress:
Stuvstatorget 10, Huddinge

Arbetsuppgifter

Telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete är meriterande.
Kunskap i Take Care och TeleQ är önskvärt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel som person och har lätt för att samarbeta.
Du är glad och positiv och kan bidra till en bra stämning på jobbet eftersom vi lägger stor vikt på trivsel på arbetsplatsen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker en mottagningssköterska/distriktssköterska för ett vikariat på 6 månader på heltid. Anställningen kan komma att övergå till en tillsvidareanställning.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
6 månader
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Camilla Skolling Bogg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: camilla.skolling.bogg@ptj.se