en bild

Sjuksköterska till vår fina mottagning Hammarby Sjöstads Husläkare

Information om arbetsplatsen

Hammarby Sjöstads Husläkare är en väletablerad mottagning med en lugn och trivsam atmosfär som välkomnar våra patienter. Vår vision är en hållbar arbetsmiljö och hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har i nuläget ca 12 900 listade patienter och vår hemsjukvård omfattar idag mellan 30 och 40 patienter. Vi erbjuder dig en stabil och välfungerande arbetsplats med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med sjuksköterskekollegor och husläkarmottagningens läkare i ett roligt, varierande, utmanande samt till viss del fritt arbete. Du kommer framförallt arbeta inne på mottagningen, men även med viss hemsjukvård utifrån verksamhetens behov. Mottagningsarbetet innebär planerade och akuta patientbesök, telefonrådgivning och hantering av ärenden i vår digitala kanal Mitt PTJ. Har du intresse av att arbeta mer i hemsjukvården går även detta att diskutera. Inom hemsjukvården finns det stora möjligheter att organisera och planera sin arbetsdag. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård. 

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang, som på ett effektivt sätt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, du har en positiv attityd, är flexibel, ser möjligheter att göra det bästa för patienten.

Övrig information

Arbetstid 75 %. Har du intresse av att arbeta mer går även detta diskutera.
Intervjuer sker löpande, ansök därför gärna redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (75)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-22

Kontakt

Johanna Petersson

Ansök

Ansök