en bild

Vi söker ny sjuksköterskekollega till Västervården Husläkarmottagning

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 9.000 listade patienter. Vi har stabil bemanning med drygt 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje, korta beslutsvägar och ett bra bemötande ligger i fokus. Vi är tre distriktssjuksköterskor, två sjuksköterskor, tre undersköterskor, fem specialister i allmänmedicin, tre ST- läkare och två medicinska sekreterare. 

Vi har sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, hypertoni och astma/KOL.

Mottagningen karaktäriseras av hög medicinsk kvalité och vi bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete. Fokus ligger på ökad kvalitet på patientarbetet men även på personalens arbetsmiljö och trivsel.

Vi finns i moderna och ljusa lokaler högst upp i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum, med tunnelbana och bussar alldeles intill.

Dagarna inleder vi med ett kort gemensamt morgonmöte hela mottagningen. Vi har bra förmåner med möjlighet till fortbildning, gemensam frukost, eftermiddagsfika, fruktkorg och generöst friskvårdsbidrag.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral så som mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi jobbar även digitalt i vår digitala plattform ”MittPTJ”.

”MittPTJ” är för många av våra patienter den primära kontaktvägen till oss så det är bra om du har vana och intresse av digital kommunikation. Sjuksköterskorna har huvudansvaret för plattformen men arbetet sker i team med läkare och övriga professioner på mottagningen.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård.

Flytande svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Vi önskar att du är en person som sätter patienten i fokus, har ett professionellt förhållningssätt med ett bra bemötande. Du tycker om att arbeta självständigt men det är viktigt att du även har en bra samarbetsförmåga. Du trivs med förbättringsarbete och är positiv. Då arbetsuppgifterna skiftar från dag till dag så är det viktigt att du är flexibel och kan hantera eventuell stress.

 

Övrig information

Vi söker en sjuksköterska på heltid.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag är 2024.03.22.

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-22

Kontakt

Helena Jerling

Ansök

Ansök