en bild

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Hemsjukvården Ekerö Vårdcentral

Beskrivning: 

Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 20 000 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda. 
Vi har olika mottagningar, diabetes, Astma/KOL, hypertoni, resevaccination samt ett psykosocialt team med psykologer och en Rehab koordinator.

Vi har ett stort hemsjukvårdsteam som består av 4 distriktssköterskor, 3 sjuksköterskor, 3 undersköterskor, en teamchef samt en hemsjukvårdsläkare. Tillsammans tar vi hand om våra 240 hemsjukvårdspatienter. 

Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC, UMO och fysioterapeuter. 

Arbetsuppgifter

Hemsjukvårdsteamet är uppdelat i olika områden och vi har våra patienter från Lovö-Drottningholm, Ekerö till Munsö och Adelsö.  Till våra patienter går vi, cyklar och kör bil. Till våren utökar vi personalstyrkan med 3 undersköterskor i hemsjukvården då vi tar hand om all läkemedelsadministration själva. 
Som ssk/dsk i vårt hemsjukvårdsteam har du omvårdnadsansvaret för patienter i ditt område. Du har ett tätt samarbete med våra undersköterskor och hemsjukvårdsläkare. 
Arbetsdagen är varierande med såromläggningar, läkemedelshantering/administrering, provtagning, vårdplanering och allt som rör dina patienter. I uppdraget ingår ansvar för vårdplaneringar, kontakt med anhöriga, biståndsbedömare och förskrivningar. 


Kvalifikationer

Sjuksköterska eller distriktssköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från hemsjukvård och/eller geriatrik. B-körkort är ett krav. Vi dokumenterar i Take Care och erfarenhet av TC är meriterande. 

Personliga Egenskaper:

Vi söker en person som har hjärtat på rätta stället. Du är positiv och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för samarbete. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och problemfokuserad. 

Övrig information:

Möjlighet till individuellt schema finns. Individuell lönesättning. Friskvård 5000 kr per år. Vi söker i 1.a hand heltid men deltid kan diskuteras. Vi intervjuar löpande och ber dig observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Villkor
Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2024-03-12

Ansök

Ansök